fbpx

КАРИЕРА

Придружете се на тимот

што го дигитализира општеството

Зошто ние?

Како една од најголемите ИТ компании во Хрватска, КИНГ ИЦТ ви дава можност да ја развивате својата кариера во насока која ја сакате. Придружете се на динамичен тим на експерти, кои секогаш се подготвени да споделат знаење и искуство, да даваат совети и да слушаат мислења. За да останеме во чекор со новите технологии на вработените им нудиме дополнителна обука, учество на работилници и конференции и работа на интересни проекти во динамичен и отворен тим. Кинговци како плус секогаш ја потенцираат позитивната атмосфера во компанијата и флексибилноста. Ние создаваме и охрабруваме култура во која пожелно е да ги покажете своите способности и да ги реализирате сите ваши потенцијали.

Кого бараме?

Бараме амбициозни, проактивни, креативни и мотивирани луѓе кои можат да работат во тим, но и независно, на проекти кои го дигитализираат општеството. Без разлика дали сакаш да ја продолжиш кариерата или само што си ја започнал – нашите врати се отворени за вас. Сè што треба да направиш е да контактирате со нас.

Технологија

Во Кинг бројни тимови работат на развој и испорака на решенија во сите клучни ИКТ подрачја: софтверски, инфраструктурни и активни мрежни решенија, решенија за техничка заштита и пасивни мрежни решенија. Ние ги развиваме нашите решенија според препораките и методите PMI, ITIL, IPMA и Agile, проектите ги работиме агилно и го применуваме најдоброто од Scrum и Kanban методологијата. Секој член на тимот има можност да истражува нови програмски јазици, да побара помош од сениорите и со тоа да го прошири нашиот технолошки радар. Инфраструктурни ИТ системи, ITSM, кибернетичка безбедност, мрежно ориентирани системи и системи за техничка заштита и пасивни мрежни решенија. Frontend, Java или .NET, автоматизирање и тестирање на процеси, се е покриено! Покрај тоа, нашите партнери се водечки светски ИКТ компании како што се CISCO, SAP, Agent VI, Oracle, VMware, APC, Dell Technologies и други.

Рамнотежа пред се

Флексибилни сме – разбираме дека можеби не си утрински тип и знаеме дека некои од нас се продуктивни дури и кога работат од удобноста на сопствениот дом. По завршувањето на работниот ден работата не ја носиш дома и нема непријатни „прекувремени“ изненадувања. Нашата цел е да им дадеме на сите можност да ги прилагодат и организираат работните обврски според нивните приватни и семејни обврски.

Студирате? Одлично!

Одлични сме во препознавањето на талентите и скриените потенцијали. Затоа започнавме низа платени програми за практикантска работа и бесплатно образование во рамките на академијата КИНГ ИЦТ. Сите студенти на Академијата имаат можност за постојано вработување или натамошни стипендии. Не грижи се, имаме разбирање за вашите студентски одговорности и работиме со голем број студентски здруженија.

Поднеси отворена апликација

Сакаш да се приклучиш кон нашиот тим, но во моментов нема отворени работни места за работата што ја сакаш? Испрати ни отворена апликација, напиши за која област на работа си заинтересиран и приложи го твоето CV. Ние ќе ја разгледаме секоја апликација, бидејќи новите засилувања се секогаш добредојдени!

Погодности

Дополнителна едукација
Нови, пространи канцеларии
Флексибилно работно време
Паметен телефон и лаптоп
Попусти (еКупи)
Атрактивна и добро поврзана локација во близина на центарот
Субвенционирани спортски активности
Aeron Herman Miller столици