fbpx

ВИДЕО студенти и ментори за КИНГ ИЦТ Академијата

Пријавите за КИНГ ИЦТ Академијата 2020 се во тек, а додека истите пристигнуваат, еве нешто што велат за нашата академија нашите бивши посетители, но и ментори.

Ве потсетуваме дека учесниците ќе добијат бесплатно образование и платена пракса во рамки на академијата, којашто ќе ја одработат со наши експерти. Сите редовни и нередовни заинтересирани студенти на хрватските универзитети и факултети за применети науки можат да се пријават на Академијата.

Нѐ радува што ќе ги запознаеме идните ИТ-експерти од различни области: Application Developer, Database Administrator/Developer, Business Analyst, Software Tester/Software Developer in Test.

По завршувањето на Академијата, на оние кои најмногу ќе се истакнат ќе им дадеме можност за постојано вработување или стипендии!

Сите информации за апликациите и роковите можете да ги најдете на нашите Facebook, LinkedIn и Instagram страници, како и на официјалната веб-страница на Академијата. Погледнете го видеото подолу, а скратената верзија можете да ја погледате на нашите социјални мрежи.