fbpx

Време е за Change Con 2018

Софтверска конференција Change посветенана enterprise решенија се враќа на 20 октомври во просторот на фабриката Краш во Загреб и повторно ќе ја собере регионалната заедница на програмери и најдобрите предавачи од Хрватска и светот.