fbpx

Ни беше доделена наградата „Пријател на студентите“

Во понеделникот, 8 јуни, се одржа јубилејната десетта церемонија за доделување на наградите Златен индекс, на која се наградуваат друштвата кои успешно соработуваат со студентите.

Чест ни е што на КИНГ ИЦТ му беше доделено признанието „Пријател на студентите“, кое нашето друштво го доби благодарение на постојаната заинтересираност, ангажман и вложување во односите со студентската заедница. Златниот индекс служи како еден вид благодарност на студентите кон претпријатијата за општествено одговорното работење и можноста за раст и развој во деловниот свет. Оваа година церемонијата се одржува онлјан со преносот во живо на страната на eSTUDENT на Facebook.

Се гордееме со доделеното признание и се радуваме на студентите кои допрва ќе ги запознаеме и на взаемно задоволство – ќе продолжиме да ја поддржуваме студентската заедница.