fbpx

ВИДЕО: Press Play With KING ICT

Погледнете ја првата епизода од нашиот подкаст „Press Play with KING ICT“!

Притиснете Play и нурнете во светот на технологијата и пошироко. На нашиот подкаст ќе бидеме домаќини на експерти од светот на ИТ и ќе покриеме широк спектар на теми од оваа индустрија. Ќе ја претставиме работата на компанијата и нејзините вработени, нашите партнери, богатото портфолио на решенија на Кинг, но и атмосферата која владее во Кинг. Не сме заборавиле на технолошките ентузијасти кои сè уште не се нурнале целосно во водите на ИТ – затоа, на едноставен начин ќе ги поминеме бројните прашања кои го отвораат фантастичниот свет на технологијата!

Првиот гостин на нашиот подкаст е нашиот колега Лука Каштеланчиќ, Виш раководител на проект во КИНГ ИЦТ. Лука ѝ објасни на нашата колешка Ивона сè што не знаевме за улогата на раководител на проект – што би се рекло – од а до ш! Патем, тие зборуваа и за некои помалку формални прашања – на пример – кој проект беше најсложениот за Лука во неговиот приватен живот.

Подкастот во целост можете да го погледнете подолу. Претплатете се на официјалниот YouTube канал на КИНГ ИЦТ за да бидете први кои ќе дознаат за новите епизоди!