fbpx

Newshub

Најнови вести

20.1.2023.

НАТО го избра КИНГ ИЦТ како еден од двата клучни партнери за сајбер-безбедност за своите операции ширум светот

Агенцијата за комуникации и информации на НАТО (НЦИ) потпиша два договора за „Неограничена испорака, неограничено количество“ (Indefinite Delivery Indefinite Quantity” (IDIQ)) со КИНГ ИЦТ (Хрватска) и ИБМ Белгија, за обезбедување услуги за имплементација и конфигурација во областа на сајбер-безбедноста за целите на НАТО. Веста е објавена на официјалната веб-страница на Агенцијата НЦИ. službenim stranicama Agencije […]

7.9.2022.

ВИДЕО: Press Play With KING ICT

Погледнете ја првата епизода од нашиот подкаст „Press Play with KING ICT“! Притиснете Play и нурнете во светот на технологијата и пошироко. На нашиот подкаст ќе бидеме домаќини на експерти од светот на ИТ и ќе покриеме широк спектар на теми од оваа индустрија. Ќе ја претставиме работата на компанијата и нејзините вработени, нашите партнери, […]